"În vremuri ale înşelătoriei universale, a spune adevărul este un act revoluţionar" (George Orwell)

Agorafilia – calea spre libertate. 23.05.2020 Profesorul Katasonov: ”Stăpânii banilor vor să devină stăpâni ai lumii”

11:20, 23 mai 2020 36 vizualizări

Profesorul Valentin Katasonov:

COVID-19 operaţiunea specială a „ocultei mondiale”

22.05.2020

Ieri, 22 mai 2020, pe canalul YouTube „Knijnîi mir” („Lumea cărţii”) a apărut un interviu cu celebrul gânditor ortodox şi economist rus Valentin Katasonov. E un video scurt de doar 16 minute, însă el cuprinde caracterizarea esenței stării de lucruri de azi. Am găsit potrivit să traduc şi să public această luare de cuvânt pentru folosul vorbitorilor de limbă română care nu ştiu ruseşte.

Ocupându-mă de cărţile din seria „Cronicile finanicare ale profesorului Katasonov”, de la o culegere la alta, încep să înţeleg şi să simt din ce în ce mai profund mecanismele, forţele motrice ale politicii şi economiei globale. Şi, desigur, apariţia pe arenă a coronavirusului nu este una întâmplătoare. Este vorba despre un proiect al stăpânilor banilor, aşa cum obişnuiesc să mă exprim. „Stăpânii banilor” este unul dintre termenii de bază în cadrul seriei „Cronicile finanicare ale profesorului Katasonov”. Stăpânii banilor sunt acţionarii principali ai Rezervei Federale (FeD) . Şi toate aceste proiecte, operaţiuni ca cea din 11 septembrie 2001 sau pandemia de azi, anunţată, apropo, tot pe data de 11, 11 martie 2020 fac parte din aceeaşi categorie. Este vorba despre o serie de astfel de operaţiuni speciale, ce urmăresc faptul ca stăpânii banilor să devină stăpâni ai lumii. În una dintre colegerile „Cronicile finanicare ale profesorului Katasonov” am scris destul de detaliat despre instituţia ce poartă numele de „Clubul de la Roma”. Iar studierea rapoartelor „Clubului de la Roma” pe parcursul istoriei sale de jumătate de secol mi-a permis să pătrund în scopurile şi sarcinile stăpânilor banilor.

Una dintre sarcinile acestei operaţiuni este este frânarea creşterii democgrafice, iar ulterior şi reducerea numărului populaţiei. Pentru ei numărul optim este de un miliard de oameni.

Sarcina a doua – deindustrializarea economiei;

Sarcina a treia – slăbirea statelor naţionale;

Sarcnia a patra – crearea unui lagăr de concentrare electronic;

Sarcina a cincea – încheierea procesului de creare a Guvernului Mondial.

 Şi iată abia atunci stăpânii banilor vor deveni stăpâni ai lumii. Acest proiect special sau operaţiune specială COVID-19 permite să fie atinse concomitent câteva ţinte. Reducerea numărului populaţiei prin intermediul vaccinării generale, realizarea digitalizării societăţii sau încheirea procesului de edificare a lagărului de concentrare electronico-bancar etc. Ca să nu mai vorbesc despre deindustrializare şi despre acest blockout (manevră de sustragere a atenţiei – n. trad.). Este vorba despre un blockout care va provoca distrugerea economiei. Şi dacă această situaţie va mai dura, vor fi necesari ani, poate chiar decenii pentru redresarea economiei.

Acum revin la subiectul coronavirus. Este vorba despre un atac informaţional în proporţie de 90 sau 99 de procente şi doar în limitele unui singur procent e o problemă de ordin medical. COVID-19 este comparabil cu o gripă medie sau gravă. Desigur, oamenii mor şi de gripă,  mor şi din cauza COVID-19, dar statistica arată că mortalitatea nu este mai ridicată decât în cazul gripelor sezoniere. Însă cu ajutorul manipiulărilor statisticii se creează astfel de tablouri terifiante. Adică, ăştia au îndreptat microscopul peste o muscă şi toată lumea a avut impresia că musca a devenit un adevărat elefant (Au făcut din ţânţar armăsar – n. trad.)…

Cu mici excepţii, ţările, INCLUSIV RUSIA (majusculele ne aparţin – n. trad.), ausalutat în poziție de drepți şi au trecut la executarea ordinelor venite de la OMS şi de la alte centre de conducere a lumii. De fapt, Organizaţia Mondială a Comerţului este una dintre instituţiile care urmează să devină o componentă importantă a Guvernului Mondial. OMS se află sub un control dur al lui Bill Gates. Fără îndoială, Bill Gates execută comanda Ocultei Mondiale anume pentru soluţionarea acelor sarcini, pe care le-am enumerat mai sus şi care au fost formulate în rapoartele Clublui de la Roma…

Acest război hibrid, pe care l-au declanșat  stăpânii banilor sau Oculta Modială, nu a fost declarat unei ţări anume, ci întregii omeniri. Acest război hibrid poate trece şi într-o fază fierbite.

Această criză, care a fost provocată de coronavirus, poate depăşi criza care este numită din motive neclare „marea depresie”. De fapt, criza a existat între anii 1929-1933, după care aceasta a ajuns în faza depresiei.  Respectiva depresie nu a mai fost depăşită. Se spera că timp de un an-doi ea va avansa spre faza înviorării, a creşterii.  Dar asta nu s-a întâmplat nici în SUA, nici în Europa. Şi una dintre cauzele dezlănțuirii celui de-ai Doilea Război Mondial a fost o astfel de tentativă de a rezolva problemele economice prin metode de forţă…

Însă departe de mine gândul că războaiele din secolul XXI se vor asemăna cu cele din secolul XX. Pot fi războaie cu folosirea unor mijloace total diferite. La ora actuală există şi arme biologice, şi arme genetice, şi arme etnice, şi arme geofizice. Astfel încât astăzi războaiele vor arăta cu totul altfel. De fapt, şi actuala pandemie a coronaviruslui este o îmbinare a „soft power” cu mijloacele letale…

Personal consider că într-un anume sens acest coronavirus este util. El a avut funcția unei hârtie de turnesol. El a aruncat lumină asupra unor probleme ale societăţii şi ale lumii moderne, care până acum nu se vedeau prea bine sau nu se vedeau chiar deloc. În particular, el a arătat totala incompetenţă şi incapacitate a cercurilor conducătoare de a face faţă unor provocări de acest fel. Cu mici excepţii. Am în vedere unele ţări pecum Belarus şi Suedia, dar este vorba despre o temă aparte, de ce anume reacţia lor a fost diferită de cea a restului lumii.

Toate aceste măsuri de carantină doar agravează situaţia. La ora actuală experţii încep să evalueze nu doar pierderile economice, ci şi umane, deoarece, concentrându-şi toate eforturile asupra COVID-19, medicina i-a lăsat fără nici un ajutor pe toţi ceilaţi pacienţi. Deja există statistici care arată că doar 0,9 procente din toţi cei decedaţi în Rusia au murit de coronavirus.  Însă întreaga medicină s-a mobilizat anume spre acest contingent; dar oamenii cu boli cronice mor în fiecare zi. Şi este vorba despre o mortalitate mult mai ridicată. Nu mai vorbesc despre maladiile acute, care necesită intervenţii urgente.

Eu comunic cu medicii şi aceştia îmi spun că spitalizarea oamenilor în încăperi care nu sunt adaptate pentru astfel de maladii creează situaţia când aceste spaţii se aseamănă cu camerele de gazare de la  Auschwitz. Acolo în mod sigur nu există şanse de supravieţuire… Oamenii pur şi simplu sunt ucişi sub pretextul că ar fi salvaţi.

Este vorba despre o gigantică înşelătorie şi un uriaș cinism al timpurilor noastre. Probabil se mizează pe faptul că stăpânii banilor au reuşit să prostească oamenii într-o asemenea măsură, încât aceştia au încetat să mai distingă albul de negru şi au început să se îndoiască de faptul că doi ori doi fac patru.

Traducere de Iurie Roșca

23.05.2020

http://iurierosca.md/rusa/iurie-rosca-si-valentin-katasonov-in-emisiunea-megafon-ntv-moldova.html/

 

Профессор Катасонов: COVID-19 – спецоперация «мировой закулисы» 22.05.2020

 

Distribuie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •